PFIZER PROJECT

location: la jolla, california, USA

The Project

Stone palette brings visual interest to the Pfizer campus with an assortment of stone creating an aesthetically pleasing interactive research facility in La Jolla, CA.

THE MATERIAL

Silver Blue slate from Africa accented with horizontal bands of Silver Shine slate from India clad the exterior veneer of all six buildings at the Pfizer Global Research & Development Center.

buildings

“The design goal for the campus was to create interactive buildings and an attractive and efficient place for the kind of research that Pfizer does”, said Project Architect Ken Kornberg of Kornberg Associates in San Diego, CA. “We’ve worked with them before, and they appreciate our style of detailed and specialized research facilities.”

Stone World Magazine

PFIZER Magazine TABQUARTZ